The Vampire Diaries

The Vampire Diaries Online sa Prevodom

Sep. 10, 2009

Sezone i Epizode

1Season 1 Sep. 10, 2009
2Season 2 Sep. 09, 2010
  • There are still no episodes this season
3Season 3 Sep. 15, 2011
  • There are still no episodes this season
4Season 4 Oct. 11, 2012
  • There are still no episodes this season
5Season 5 Oct. 03, 2013
  • There are still no episodes this season
6Season 6 Oct. 02, 2014
  • There are still no episodes this season
7Season 7 Oct. 08, 2015
  • There are still no episodes this season
8Season 8 Oct. 21, 2016
  • There are still no episodes this season

Autor

Glumci

Paul Wesley isStefan Salvatore
Stefan Salvatore
Ian Somerhalder isDamon Salvatore
Damon Salvatore
Kat Graham isBonnie Bennett
Bonnie Bennett
Candice King isCaroline Forbes
Caroline Forbes
Zach Roerig isMatt Donovan
Matt Donovan
Matthew Davis isAlaric Saltzman
Alaric Saltzman
Julia Vasi isTrudy Sulez
Trudy Sulez

Video trailer

Opis

Ne znate sve o vampirima, baš kao ni Elena Gilbert, glavna junakinja izvrsne Warnerove serije. No Elena će saznati i više nego što je htjela kada se dvojica mladića, jedan dobar a drugi zao, počnu boriti za njezinu dušu. Mali grad Mystic Falls više neće biti isti.
Četiri mjeseca nakon tragične prometne nesreće u kojoj su poginuli njihovi roditelji 17-ogodišnja Elena i njezin 15-ogodišnji brat Jeremy još se suočavaju s novom stvarnošću. Elena je oduvijek bila briljantna učenica – lijepa, popularna i angažirana u školi i oko prijatelja. No sada se bori da sakrije ogromnu žalost od svijeta koji je okružuje. Novi svijet za nju i brata je dom njihove otkačene, ali jednako shrvane, tetke Jenne koja im se trudi nadomjestiti roditelje u ovim teškim vremenima. Malu utjehu Elena pronalazi u poznatom društvu koje čine najbolja prijateljica Bonnie, suparnica Caroline i bivši dečko Matt. Jeremy je više izložen putu u propast zato što se druži s hašamanima, pa se i sam počne drogirati kako bi sakrio bol koju nosi. Dodatno ga tišti Mattova sestra Vicki koja ga najednom odbija i druži se s njegovim suparnikom Tylerom.

Na početku školske godine u Mystic Falls Highu Elena i njezini prijatelji fascinirani su zgodnim i misterioznim novim učenikom Stefanom Salvatoreom. Elena i Stefan odmah osjete privlačnost, no Elenu zbunjuje Stefanovo bizarno ponašanje kada se niotkuda pojavi na grobu njezinih roditelja. Ipak nije ni svjesna da Stefan krije mračnu i smrtonosnu tajnu, a ta je da je on vampir.
Na zabavi s krijesovima Elena i Stefan se počnu bolje upoznavati, ali ih prekinu kaos i panika nakon što je Vicki napadnuta i ostavljena da krvari od brutalnog ujeda u vrat. U strahu da zna tko je za to odgovoran Stefan odjuri kući gdje zatekne svog starijeg brata Damona kojeg nije vidio 15 godina. I Damon je vampir, a dvojica braće imaju dugu i gorku povijest. Stefanu se brat ruga zbog odbacivanja vampirske prirode nasilja i brutalnosti, ali razumije opsesiju Elenom, jer sliči ženi koju je Stefan davno volio. Ženi koju je Damon htio za sebe. Sada dvojica braće vampira – jedan dobar, drugi zao, ulaze u rat za Eleninu dušu i duše njezinih prijatelja, obitelji i stanovnika Mystic Fallsa.

Originalni naziv The Vampire Diaries
TMDb ocjena 7.5 948 votes
Datum prvog prikazivanja Sep. 10, 2009
Datum zadnjeg prikazivanja Mar. 10, 2017
Sezone 8
Epizode 171
Average Duration 43 minutes

Slični naslovi

How to Get Away with Murder
The Innocents
Mayans M.C.
Narcos
After Life
Uspjeh
Kingdom
BH90210
Mrs. Fletcher
Perpetual Grace LTD
Living with Yourself
Jamestown