Odaberi Player 1032 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netunetfliks.co
We Are Marshall

We Are Marshall (2006) Online sa Prevodom

Dec. 12, 2006USA124 Min.PG


Opis

Gradić Huntington sjedište je Sveučilišta Marshall, na kojemu je nogomet način života. Huntington je i grad koji se ujesen 1970. morao suočiti s tragedijom. Marshallova momčad “Thundering Herd” ukrcala se na zrakoplov kako bi se vratila kući nakon nogometne utakmice u Sjevernoj Karolini. Zrakoplov se srušio zbog lošeg vremena i 75 članova Marshallova nogometnog tima i stožera poginulo je te noći. Nesreća je duboko pogodila grad, osobito sveučilište i studente.

Ravnatelj sveučilišta, Donald Dedmon (Strathairn), razmišljao je o ukidanju školskoga nogometnog programa. Umjesto toga sveučilište je zaposlilo trenera Jacka Lengyela (McConaughey) sa Sveučilišta u Ohiju kako bi obnovio redove Marshallovih nogometaša. Lengyel nije neozbiljno shvatio taj zadatak i, radeći rame uz rame s pomoćnim trenerom Redom Dawsonom (Fox), koji je za sekundu propustio fatalni let i jedini preživio, shvatio je da je njegov posao mnogo više od okupljanja nogometnoga tima – mora pomoći zajednici i sveučilištu da zaliječe svoje rane od tragičnoga događaja.

Lengyel i Dawson brdo su novaka i nogometnih amatera pretvorili u natjecateljski raspoloženu momčad koja je 1971. pokazala svijetu što može u legendarnoj utakmici protiv Marshallova starog suparnika, Sveučilišta Xavier.filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv We Are Marshall
IMDb ocjena 7.1 55,429 votes
TMDb ocjena 6.8 274 votes

Redatelj

McG
Redatelj

Glumci

Matthew Fox isRed Dawson
Red Dawson
Anthony Mackie isNate Ruffin
Nate Ruffin
David Strathairn isPresident Dedmon
President Dedmon
Ian McShane isPaul Griffen
Paul Griffen
Kate Mara isAnnie Cantrell
Annie Cantrell
January Jones isCarole Dawson
Carole Dawson
Kate Kneeland isTicket Taker
Ticket Taker
Wes Brown isChris Griffen
Chris Griffen
L. Warren Young isMickey Jackson
Mickey Jackson

Slični naslovi

Inherit the Wind
Notorious
Brooklyn’s Finest
Blood Father
Stan & Ollie
Mr. Nobody
Red Road
Yojimbo
The Pelican Brief
Far and Away
Monsters: Dark Continent
Dirty