Odaberi Player 904 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netunetfliks.co
The Skulls

The Skulls (2000) Online sa Prevodom

Mar. 31, 2000USA, Canada106 Min.PG-13


Opis

Luke McNamara (J. Jackson) vrijedan je mladić iz radničke obitelji koji naporno radi kako bi mogao plaćati studij prava na uglednom sveučilištu i još napornije uči da ga zadrži. On je i izvrstan sportaš koji svojoj veslačkoj momčadi već treću godinu zaredom osigurava pobjedu na završnom natjecanju. Odgovoran je, snalažljiv, poduzetan – sve u svemu, jedan od onih koji bi mogli uspjeti u svom poslu, postati utjecajni i daleko dogurati. Upravo zbog toga postaje zanimljiv jednom tajnom bratstvu.Društvo “Skulls”, naime, najtajanstvenije je od svih tajnih studentskih udruga, a njegovi članovi izabiru se među najuspješnijim studentima i redovito postaju suci, ministri, pa čak i predsjednici.

Luke i njegov bahati, bogati kolega Caleb Mandrake (P. Walker) inicirani su u društvo i isprva se čini da su dospjeli u pravi Raj na Zemlji – već prvu večer nakon što su primljeni, na njihove račune sjeda 20.000 dolara. Dobivaju skupa odjela, pozive na raskošne zabave, čak i automobileNo, društvo od svojih članova traži potpunu predanost. Tajno društvo u životima novopečenih članova poprima sve veću ulogu.

Luke se postepeno udaljuje od svojih prijatelja, a jedan od njih provali u prostorije Skullsa kako bi dokazao da se bave mutnim poslovima. Sutradan je pronađen obješen u svojoj sobi. Sve upućuje na samoubojstvo, ali Luke zna na što je sve spremna organizacija čiji je dio i on sam.filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv The Skulls
IMDb ocjena 5.6 29,066 votes
TMDb ocjena 5.6 240 votes

Redatelj

Rob Cohen
Redatelj

Glumci

Joshua Jackson isLucas
Lucas "Luke" McNamara
Paul Walker isCaleb Mandrake
Caleb Mandrake
Hill Harper isWill Beckford
Will Beckford
Leslie Bibb isChloe Whitfield
Chloe Whitfield
Christopher McDonald isMartin Lombard
Martin Lombard
Steve Harris isDetective Sparrow
Detective Sparrow
William Petersen isAmes Levritt
Ames Levritt
Craig T. Nelson isLitten Mandrake
Litten Mandrake
David Asman isJason Pitcairn
Jason Pitcairn
Scott Gibson isTravis Wheeler
Travis Wheeler

Slični naslovi

Standoff
A Lonely Place to Die
Precious Cargo
The Collini Case
Amanda Knox: Murder on Trial in Italy
The Dark Knight Rises
Grave Encounters
Shaolin
R100
Echoes of War
The Clan
Assault on Precinct 13