Odaberi Player 1147 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netunetfliks.co
The Last Starfighter

The Last Starfighter (1984) Online sa Prevodom

Jul. 13, 1984USA101 Min.PG


Opis

Alex Rogan živi u velikom naselju prikolica kojim upravlja njegova majka. Višak slobodnog vremena provodi igrajući videoigrice. Igrajući Starfighter igru, jednom prilikom Alex je odigra do kraja, postigavši najbolji rezultat ikada. Međutim, raspoloženje mu se naglo pokvari nakon što dobije obavijest da je njegova molba za sveučilišnu stipendiju odbijena.

Ubrzo upoznaje čovjeka po imenu Centauri (Robert Preston), koji se predstavi kao zaposlenik firme koja je stvorila igru. Prije nego li se uspio snaći, Alex se nađe u Centaurijevom automobilu koji poleti u svemir. Tako je počelo Alexovo svemirsko putovanje na kojem je doznao da videoigra nije bila obična igra, već je zamišljenja kao test za one koji su najsposobniji da se bore za spas čitave galaksije.

Došavši u u izvanzemaljsku bazu, nezadovoljni Alex zatraži da ga bezuvjetno vrate kući, ali uviđa kako ga progoni izvanzemaljski lovac na glave. Shvativši kako mu je jedini izlaz udovoljiti Centauriju, Alex se vraća nazad u bazu gdje otkriva kako su svi piloti ubijeni, te kako posljednja nada za spas galaksije leži u njegovim rukama.

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv The Last Starfighter
IMDb ocjena 6.7 33,907 votes
TMDb ocjena 6.5 295 votes

Redatelj

Nick Castle
Redatelj

Glumci

Slični naslovi

Monstrum
Hercules
Melancholia
Blind Man’s Bluff
Crimson Tide
Undisputed III : Redemption
Santa Claus: The Movie
Uncommon Valor
The Whispering Star
Ong Bak 2
The Hobbit
BMX Bandits