Odaberi Player 1570 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netunetfliks.co
The Gauntlet

The Gauntlet (1977) Online sa Prevodom

Dec. 21, 1977USA109 Min.R


Opis

Ben Shockley (C. Eastwood) je policijski detektiv sklon piću. Ni on sam a ni njegovi pretpostavljeni u Phoenixu ne drže mnogo do njega. Zato mu šef i povjerava, kako sam kaže, potpuno nevažan zadatak. Iz Las Vegasa u susjednoj državi Nevadi treba u Phoenix sprovesti zatvorenicu koja će svjedočiti u posve beznačajnom suđenju. Shockley u Las Vegasu ubrzo shvati dvije stvari.

Zatvorenica Gus Mally (S. Lock), prostitutka, svjedočit će u vrlo važnom procesu mafijašima jer zna mnogo o njihovim vezama na najvišim mjestima, a mafijaši i Shockleyev šef ne žele da Shockley i prostitutka živi stignu u Phoenix. Zbog toga im je već u Las Vegasu automobil dignut u zrak, a nakon toga policija, zbog pogrešne dojave, mitraljira njezinu kuću.

Shockley prisili revolverom jednog policajca u patrolnom automobilu da ih odvede do granice s Arizonom kamo mu je šef obećao poslati kolonu policijskih automobila koja će ih odvesti do Phoenixa. Ali, sad je i Shockleyu, doduše pod utjecajem pametne zatvorenice, postalo jasno da nešto nije u redu.filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv The Gauntlet
IMDb ocjena 6.4 18,236 votes
TMDb ocjena 6.6 170 votes

Redatelj

Glumci

Clint Eastwood isBen Shockley
Ben Shockley
Sondra Locke isGus Mally
Gus Mally
Pat Hingle isJoesphson
Joesphson
Bill McKinney isConstable
Constable
Carole Cook isWaitress
Waitress
Mara Corday isJail Matron
Jail Matron
Jeff Morris isDesk Sergeant
Desk Sergeant

Slični naslovi

Female Fight Club
Gamer
Straight Time
Tess
Shottas
Maleficent
Ricochet
Carancho
The Package
A Sound of Thunder
Gray Lady Down
My Sassy Girl