Odaberi Player 786 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • openloadfilmovi247.com
The First Power

The First Power (1990) Online sa Prevodom

Apr. 06, 1990USA98 Min.R


Opis

Sadistički serijski ubojica Patrick Channing (kojeg glumi Jeff Kober), poznatiji kao Pentagram ubojica, se nalazi na slobodi u Los Angeles, u kojem ubija nevine ljude. Naime, Patrick ubija jer želi prinositi žrtve Sotoni. Ono po čemu se njegova ubojstva mogu razlikovati od drugih, jeste po pentagramu urezanom u tijelu žrtava (urezivanje se odvija dok su žrtve žive).

Detektiv Russell Logan (kojeg tumači Lou Diamond Phillips) je odlučan u dovođenju Pentagram ubojice pred lice pravde. Nadalje, sam detektiv Logan prima anonimni telefonski poziv od vidovnjakinje Tess Seaton (koju tumači Tracy Griffith), koja “osjeća” gdje će, prethodno spomenuti, ubojica ponovno napasti. Povjerovavši joj, Logan odlazi u zasjedu, koja rezultira otkrivanjem Channingovog skloništa a što naposljetku dovodi do njegovog uhićenja, tijekom kojeg sam Logan zadobiva ubodnu ranu u prsa.

Nadalje, detektiv Logan se uspjeva oporaviti od zadobivene ubodne rane, dok Channinga sud osuđuje na smrtnu kaznu, što naposljetku dovodi do njegovog pogubljenja u plinskoj komori. Ipak, budući da je Channing štovatelj Sotone, sam Sotona Channingu daruje Prvu Moć, tj. moć uskrsnuća. Nakon povratka iz mrtvih, Channingove sposobnosti su uvelike uvećane. Naime, Pentagram ubojica se može manifestirati i nestati gdje god i kad god on to poželi, uz što još posjeduje i sposobnost opsjedanja drugih. Naposljetku, na njegovoj listi prioriteta, na najvišoj poziciji se nalazi osveta prema Russellu Loganu.

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv The First Power
IMDb ocjena 5.7 2,913 votes
TMDb ocjena 5.2 19 votes

Redatelj

Glumci

Lou Diamond Phillips isDet. Russell Logan
Det. Russell Logan
Tracy Griffith isTess Seaton
Tess Seaton
Jeff Kober isPatrick Channing
Patrick Channing
Mykelti Williamson isDet. Oliver Franklin
Det. Oliver Franklin
Dennis Lipscomb isCommander Perkins
Commander Perkins
David Gale isMonsignor
Monsignor

Slični naslovi

A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy’s Revenge
Hopscotch
On the Waterfront
Forbidden Empire
The Trust
Room
Better Luck Tomorrow
Under Suspicion
The Andromeda Strain
Patient Seven
Heathers
Bone Dry