Odaberi Player 1412 Pregleda

  • netunetfliks.co
The Batman vs. Dracula

The Batman vs. Dracula (2005) Online sa Prevodom

Oct. 18, 2005USA83 Min.UNRATED


Opis

Joker i Penguin bježe iz zatvora Arkham i ponovno kreću u zločinački pohod na Gotham. Za to vrijeme Bruce Wayne očaran je novinarkom Vicky Vale koja ga intervjuira za vijesti TV Gotham. Bruce ima tvornicu u kojoj se istražuju i poizvode najsloženiji uređaji za prikupljanje sunčeve energije i njezino iskorištavanje za sve ljudske potrebe. Koliko je danju borac za svjetlo, toliko je noću biće mraka: Bruce noću postaje Batman, čovjek-šišmiš, od kojega strepe gotamski zločinci. Penguin odlazi na groblje kako bi otkrio u kojoj se grobnici krije blago. Kad otkrije grobnicu, kap krvi slučajno mu padne na kostur, a ta će kap krvi biti dovoljna da oživi vampira. Na prijemu u Bruceovoj vili pojavi se tajanstveni nepoznati čovjek koji u slast pojede tatarski biftek. On se predstavi kao Alucard, a Wayne će po jednom detalju shvatiti tko je taj mračni tip i koliko je opasan…
Prvi strip o Batmanu, liku kojeg je izmislio Bob Cane (1915-1998) pojavio se 1939. godine. Od tada do sada snimljeno je više desetaka igranih i crtanih filmova o junaku koji je danju bogati industrijalac Bruce Wayne, a noću lik ogrnut u šišmiševski plašt, koji se bori protiv zločina. Ovaj film može se smatrati remekdjelom animacije i režije. Osvojio je nagradu Annie za najbolji film.
Glasovi: Rino Romano (Bruce Wayne/ Batman), Vicky Vale (Tara Strong), Kevin Michael Richardson (Joker), Peter Stormare (Dracula)

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv The Batman vs. Dracula
IMDb ocjena 6.7 6,950 votes
TMDb ocjena 6.4 95 votes

Redatelj

Glumci

Rino Romano isBruce Wayne / Batman
Bruce Wayne / Batman
Tara Strong isVicky Vale
Vicky Vale
Alastair Duncan isAlfred Pennyworth
Alfred Pennyworth
Tom Kenny isOswald Cobblepot / The Penguin
Oswald Cobblepot / The Penguin

Slični naslovi

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Money Talks
Bigger Than the Sky
A Prayer for Rain
Jackass 3.5
Volcano
Gods of Egypt
Young Ones
Vultures
Scanners II: The New Order
Much Loved
It’s Kind of a Funny Story