Odaberi Player 890 Pregleda

  • netunetfliks.co
State of Grace

State of Grace (1990) Online sa Prevodom

Sep. 14, 1990UK, USA134 Min.R


Opis

Terry Noonan (S. Penn) nakon deset godina vraća se u irski dio zloglasne newyorške četvrti Hell’s Kitchen, na mjesto gdje je odrastao i gdje se bande danonoćno bore za prevlast nad prljavim ulicama i sumnjivim lokalima. Njegov najbolji prijatelj, Jackie Flannery (G. Oldman), još je uvijek tamo, kao i staro društvo, ali svi su upleteni u poslove bandi i organizirani kriminal.

Jackiejev stariji brat, ambiciozni i beskrupulozni Frankie (E. Harris), vodi najveću irsku bandu u četvrti, kojoj se Terry priključuje. Kathleen (R. Wright), sestra ove dvojice gangstera i Terryjeva prva ljubav, pokušava se izvući iz mraka i beznađa četvrti i nastaviti život s prave strane zakona. I dok Frankie nastoji proširiti svoj utjecaj i sklopiti savez s najjačom i najutjecajnijom bandom u četvrti, talijanskim mafijašima, njegov poludjeli brat žali za prošlim vremenima i boji se da će Talijani preuzeti irski teritorij.

Jackie hladnokrvno ubije trojicu Talijana koji su došli u irski lokal i time na sebe navuče gnjev mafijaškog šefa, ali i svoga brata. Da izbjegne rat bandi u kojem bi Irci bili uništeni, Frankie se obvezuje da će smiriti Jackieja na jedini mogući način -metkom. Istodobno, Terry priznaje Kathleen da njegov iznenadni povratak kući nije slučajnost.

On je policajac čiji je tajni zadatak uvući se u Frankiejevu bandu i razbiti je iznutra. Rastrgan između prijateljske odanosti i služenja zakonu, Terry shvaća da će uskoro morati izabrati stranu…

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv State of Grace
IMDb ocjena 7.3 18,754 votes
TMDb ocjena 6.9 113 votes

Redatelj

Phil Joanou
Redatelj

Glumci

Sean Penn isTerry Noonan
Terry Noonan
Gary Oldman isJackie Flannery
Jackie Flannery
Ed Harris isFrankie Flannery
Frankie Flannery
Robin Wright isKathleen Flannery
Kathleen Flannery
John C. Reilly isStevie McGuire
Stevie McGuire
R. D. Call isPat Nicholson
Pat Nicholson

Slični naslovi

Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze
Life Eternal
Species III
Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon
Gogol. Viy
Superman Returns
The Giver
Jack Goes Boating
Marlina the Murderer in Four Acts
Police Academy 3: Back in Training
10 to Midnight
Fair Game