Odaberi Player 1261 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netunetfliks.co
Sahara

Sahara (1943) Online sa Prevodom

Sep. 02, 1943USA97 Min.APPROVED


Opis

Tenk M3 Lee (kojem je ekipa nadjenula nadimak Lulu Belle), zapovjednika narednika Joea Gunn (Humphrey Bogart), ostaje odvojen od svoje postrojbe tijekom povlačenja od snaga generala Rommela. U terenskoj bolnici, ekipa pokupi šaroliko društvo vojnika koji su zaostali za svojim jedinicama, među njima britanskog liječnika i francuskog vojnika. Poslije im se pridružuje sudanski vojnik i njegov talijanski zarobljenik, i pilot Luftwaffea koji ih je napao, ali je srušen.

Kako im nestaje vode, prisiljeni su zaobići pustinju dobro označenu na Gunnovoj mapi. Pronalaze je, ali je gotovo prazna, s par kapi vode. Stiže njemački gusjeničar, upada u zasjedu, a gotovo cijela posada je pobijena. Gunn od preživjelih saznaje da ih iz blizine prati njemački bataljun u potrazi za vodom. Odlučuje zastati i poslati jednog svojeg čovjeka po pomoć u zarobljenom njemačkom vozilu. Dvojica njemačkih zarobljenika su puštena kako bi prenijeli ponudu: “oružje za vodu”, iako je ima jedva za Gunnove ljude.

Vrelo je u potpunosti presušilo kad su stigli Nijemci. Počinje igra živaca. Gunn se pretvara da je dobro opskrbljen vodom i počne pregovarati kako bi što duže odugovlačio. Na kraju Nijemci napadaju, ali ih ovi uporno odbijaju, međutim, jedan put ubijaju branitelje. Posljednji napad pretvara se u potpunu predaju, a ožednjeli Nijemci pobacaju oružje te počnu pohlepno grabiti po pijesku prema vrelu. Gunn se šokira nakon što otkriva da je njemački oklopnjak koji je eksplodirao u vrelu otvorio novi izvor i napunio vrelo. Gunn i jedan preživjeli saveznik razoružaju Nijemce dok su pili i počnu ih voditi na istok, gdje susreću Savezničke snage predvođene Gunnovim kurirom. Film završava s viješću o Montgomeryjevoj pobjedi u Drugoj bitci kod El Alameina.filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv Sahara
IMDb ocjena 7.6 6,965 votes
TMDb ocjena 7.2 40 votes

Redatelj

Zoltan Korda
Redatelj

Glumci

Humphrey Bogart isSergeant Joe Gunn
Sergeant Joe Gunn
Bruce Bennett is
"Waco" Hoyt
Lloyd Bridges isFred Clarkson
Fred Clarkson
Rex Ingram isSgt. Major Tambul
Sgt. Major Tambul
Dan Duryea isJimmy Doyle
Jimmy Doyle
Carl Harbord isWilliams
Williams

Slični naslovi

Return to Paradise
The Protector
Inception
Endless Love
Secret Obsession
Man on the Moon
Aftermath
Dixieland
Under Fire
Spy Time
Funny People
The Dogs of War