Odaberi Player 1542 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netunetfliks.co
Moonstruck

Moonstruck (1987) Online sa Prevodom

Dec. 18, 1987USA102 Min.PG


Opis

Loretta Castorini (Cher) ima 37 godina, radi kao knjigovođa i živi s roditeljima. Udovica je, muž je nastradao u nesreći samo dvije godine nakon vjenčanja. Johnny Cammareri (D. Aiello) stari je momak, nije baš privlačan ni strastven, ali zaprosi Lorettu jer mu se sviđa i jer se brine o njemu. Loretta je praznovjerna i natjera ga da je zaprosi kako treba, klečeći i s prstenom, jer ne želi da joj se ponovi loša sreća koju je imala prvi put.

Vjeruje da je njezin prvi brak loše završio zato što se nije udala kako treba, u crkvi, u vjenčanici, uz očevu pratnju. Njezin otac Cosmo (V. Gardenia) ne odobrava udaju jer mu se ne sviđa Johnny i jer je i sam praznovjeran, pa vjeruje da Loretta ne može imati sreće u braku, a Lorettina majka Rose (O. Dukakis) je zadovoljna jer Loretta nije zaljubljena. “Muškarac te iskorištava kad ga voliš, jer zna da može”, poučava svoju kćer. Vjenčanje je dogovoreno, ali Johnny prije toga mora otputovati u Palermo, jer mu je majka na umoru.

Lorettu zamoli da u međuvremenu poronađe njegovog mlađeg brata Ronnyja (N. Cage), s kojim je već pet godina u zavadi, i pozove ga na vjenčanje. Za razliku od Johnnyja, Ronny je strastven i temperamentan, ali i nesretan mladić, jer je u nezgodi izgubio šaku. Za nezgodu krivi brata i zato s njim ne razgovara, a zbog toga što je ostao invalid, ostavila ga je djevojka koju je volio. Iako grub i nezgodnog ponašanja, ili možda upravo zbog toga, Ronny kod Lorette budi osjećaje koje Johnny nikad nije…

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv Moonstruck
IMDb ocjena 7.1 41,670 votes
TMDb ocjena 6.8 295 votes

Redatelj

Glumci

Cher isLoretta Castorini
Loretta Castorini
Nicolas Cage isRonny Cammareri
Ronny Cammareri
Vincent Gardenia isCosmo Castorini
Cosmo Castorini
Olympia Dukakis isRose Castorini
Rose Castorini
Danny Aiello isJohn Cammareri
John Cammareri
Julie Bovasso isRita Cappomaggi
Rita Cappomaggi
Louis Guss isRaymond Capomaggi
Raymond Capomaggi

Slični naslovi

Conspiracy
The Outfield
Armed and Dangerous
Rabbit Without Ears 2
I Could Never Be Your Woman
Pee-wee’s Big Adventure
Ring of Fire II: Blood and Steel
True Grit
Special Correspondents
Indecent Proposal
A Passage to India
Absolute Beginners