Odaberi Player 724 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • openloadfilmovi247.com
Mask

Mask (1985) Online sa Prevodom

Mar. 08, 1985USA120 Min.PG-13


Opis

Rocky Dennis (E. Stoltz), izvanredno je inteligentan, druželjubiv i vedar, iako boluje od rijetke i teške bolesti taloženja kalcija na kostima, zbog čega mu je lice izobličeno i pomalo podsjeća na lavlju glavu, po čemu je bolest dobila ime. Obolio je kad je imao četiri godine. Tada su mu liječnici prognozirali smao nekoliko godina života. Oni koji Rockyja vide prvi put, stresu se od šoka, pa i gađenja, a nerijetko misle da je stavio masku, toliko njegovo lice djeluje izobličeno i neprirodno.

No uzak krug prijatelja, pa i kolega u školi, voli ga i prihvaća kao normalnoga. Njegova su “obitelj” prijatelji njegove majke, “bikeri” koji su izabrali nekonvencionalan način života, neprekidna putovanja, zabave i droge, a najbliskiji su mu majčina bivša ljubav Gar (S. Elliott) i simpatični Dozer (D. Burkley).

Rocky obožava svoju majku Rusty (Cher), jedino ga brine njezino drogiranje. I Rusty obožava Rockyja, hrabri ga i uvjerava da ne samo da nije gori od drugih nego, naprotiv, mnogo bolji. Ravnatelj srednje škole u koju ga Rusty gotovo na silu upiše predlaže mu da ljeto provede u kampu sa slijepom djecom. Među njima je i lijepa djevojka Diana Adams (L. Dern), koja je slijepa od rođenja…

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv Mask
IMDb ocjena 7.2 23,074 votes
TMDb ocjena 7.1 163 votes

Slični naslovi

Mildred Pierce
Overlord
Bel Ami
Desert Dancer
Hereditary
The Lookout
A Thousand Words
Of Love and Shadows
Mr. Nice
Almost an Angel
Ip Man 3
Sleepless in Seattle