Odaberi Player 1257 Pregleda

  • netunetfliks.co
Like Mike 2: Streetball

Like Mike 2: Streetball (2006) Online sa Prevodom

Jun. 06, 2006USA, Canada96 Min.PG


Opis

Džerom Dženkins (Dž. Vašington) kao i većina njegovih vršnjaka ima idole među igračima ulične košarke. Uz igru se upoznaju, odrastaju, nadmeću, osvajaju devojke, stiču ili gube samopouzdanje. Džerom, na žalost, ima samo žarku želju, ali nema dara, čak nije ni visok, i nikad mu ne uspeva ubaciti u koš, čak ni u onaj koji ima u svojoj sobi. Živi sa majkom, a otac, koji se odselio od njih, retko za Džeroma ima vremena. Sa njima živi i rođak Raj (K. Mičel), lenčina i zgubidan. Iako nema blage veze sa košarkom, ubeđen je da ja vrstan igrač, pa se stalno ruga ionako potištenome Džeromu.

Sve će se promeniti jednog neobičnog dana kad u Džeromovoj sobi osvanu nove novcate bele tenisice za košarku, koje, uza sve, sa unutarnje strane imaju inicijale MJ (Michael Jordan).
Film “Niko kao Majk” snimljen je nakon velikog uspeha prvog filma (Like Mike, 2002), snimljenog prema istim motivima, sa likovima što ih je kreirao Majkl Eliot (Braun Šugar). I drugi film bio je jednako popularan, što nije neobično, budući da se radi o uvek privlačnom motivu bajke o Pepeljugi, u kojoj se ostvaruju najlepši snovi, samo je u ovoj priči Pepeljuga dečak, a san nije princ nego košarkaška slava. Sve je moguće za Džeroma Dženkinsa kad dobije čarobne tenisice sa inicijalima MJ!

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv Like Mike 2: Streetball
IMDb ocjena 4.3 2,280 votes
TMDb ocjena 3.9 27 votes

Slični naslovi

Jackass Presents: Bad Grandpa .5
The Tribes of Palos Verdes
The Chase
Perdida
The Room
Pistol Whipped
Violette
Nim’s Island
Super Troopers 2
Glass Chin
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
The Bunker