Odaberi Player 1259 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netunetfliks.co
Kika

Kika (1993) Online sa Prevodom

Oct. 28, 1993Spain117 Min.Unrated


Opis

Vrativši se u svoj obiteljski dom, Ramon, nadareni mladi fotograf, ostaje užasnut primivši vijest da mu je majka počinila suicid. Ramon kolabira, a njegov očuh Nicolas, američki pisac, uvjeren da je i on mrtav, odmah pozove kozmetičarku Kiku da mu uredi lice. Kika je dirnuta Ramonovom ljepotom te činjenicom da je umro tako mlad. A još je više dirnuta kad on iznenada povrati svijest. Nekoliko mjeseci poslije Kika i Ramon su u vezi iako Ramon ne može zadovoljiti Kikine potrebe, stoga ona započinje aferu s njegovim očuhom ženskarom.

U tom trenutku u Ramonov život se nepozvana vraća njegova bivša djevojka Andrea. Ona vodi kriminalističku emisiju na TV-u u kojoj tjera ubojice i druge devijantne osobe da priznaju svoj zločin pred publikom, u najgledanijem terminu. U međuvremenu bivša pornozvijezda Pablo bježi iz zatvora te posjećuje svoju sestru, Juanu, koja radi kao Ramonova kućna pomoćnica. Pablo, seksualni manijak s nezasitnim libidom, ne može odoljeti Kiki kad je vidi na krevetu te je odluči silovati. Cijeli događaj promatrao je susjed voajer, koji je pozvao policiju.

Premda sve dobro završi, snimka silovanja nekako završi u Andrejinim izrabljivačkim rukama te bude prikazana u njezinoj idućoj emisiji. Bez Ramonova znanja Nicolas piše materijal za Andrejine emisije, što navede potonjeg u sumnju da Nicolas ima i svoju mračnu stranu. Nicolasove pripovijetke o pothvatima serijskih ubojica sve manje izgledaju kao fikcija, a sve više kao ispovijedi…

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv Kika
IMDb ocjena 6.6 11,737 votes
TMDb ocjena 6.8 86 votes

Slični naslovi

Playing It Cool
Red Cliff Part II
Mesrine: Killer Instinct
Basic
Dick Tracy
Lords of Chaos
Lovers and Other Relatives
Killing Emmett Young
Cow Belles
Dirt
The City of Children
Run Lola Run