Odaberi Player 1078 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • openloadfilmovi247.com
JFK

JFK (1991) Online sa Prevodom

Dec. 20, 1991France, USA189 Min.R


Opis

Okružni tužilac Jim Garrison (Kevin Costner), pokušava rasvijetliti događaje, koji su prethodili atentantu na Kennedyja.

Dokazi, na koje nailazi vode ga sve do vrhova CIA-e, FBI, vojnih obaveštajnih službi i mafije… U studenom 1963. godine, ubojstvo američkog predsednika Johna Kennedyja potreslo je svijet. Kratka istraga, koja je sprovedena pod nadzorom kontraverznog sudije Vrhovog suda Earla Warrena, došla je do zaključka da je atentator Lee Harvey Oswald sam planirao i sproveo zločin.

Njihov zaključak ostavio je mnoga pitanja otvorenim i dopustio puno prostora za razvoj najrazličitijih teorija zavjere. Odabravši jednu od njih, koja izgleda kao najrealnija, Oliver Stone napravio je jedan od najboljih političkih trilera u povijesti kinematografije. Okružni tužilac Jim Garrison (Kevin Costner), uvjeren je da su mnogi propusti u zvaničnoj istrazi namjerno napravljeni, pokušava rasvijetliti sve događaje koji su prethodili atentatu. Na tom putu nailazi na dokaze da je veliki broj vrlo utjecajnih ljudi i institucija imalo motive za Kennedyjevo ubojstvo, a da su neki od njih čak i radili na razvijanju koncepta, po kojem bi se za atentat okrivio Oswald.

Lista osumnjičenih vodi ga sve do novog predsjednika, vrha CIA-e, FBI-a, vojnih obavještajnih službi i mafije. Ključni svjedok u slučaju mogao bi biti kontraverzni biznismen iz New Orleansa Clay Shaw (Tommy Lee Jones), kojeg Jim odluči izvesti pred sud i započeti proces. Iako svjestan da će teško uspjeti osuditi organizatore zločina, osnovna želja mu je da neke od dokaza koje je prikupio iznese u javnost, gdje će ih biti mnogo teže sakriti…

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv JFK
IMDb ocjena 8.0 127,392 votes
TMDb ocjena 7.7 772 votes

Redatelj

Oliver Stone
Redatelj

Glumci

Kevin Costner isJim Garrison
Jim Garrison
Tommy Lee Jones isClay Shaw/Clay Bertrand
Clay Shaw/Clay Bertrand
Gary Oldman isLee Harvey Oswald
Lee Harvey Oswald
Kevin Bacon isWillie O'
Willie O'
Michael Rooker isBill Broussard
Bill Broussard
Jack Lemmon isJack Martin
Jack Martin
Sissy Spacek isLiz Garrison
Liz Garrison
Joe Pesci isDavid Ferrie
David Ferrie
John Candy isDean Andrews
Dean Andrews

Slični naslovi

Manhattan
The Blood on Satan’s Claw
Jungle
I Will Follow You Into the Dark
The Sleep Curse
The Wrong Mother
Arn: The Knight Templar
Changing Lanes
The Ballad of Little Jo
The Tracker
Maniac Cop 2
Youth in Oregon