Odaberi Player 1207 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netunetfliks.co
In Her Shoes

In Her Shoes (2005) Online sa Prevodom

Oct. 07, 2005USA, Germany, UK130 Min.PG-13


Opis

Maggie (Cameron Diaz) je partijanerica koja je jedva završila srednju školu i vjeruje da je njezina najveća prednost privlačnost. Kako je nezaposlena, završit će kao beskućnica, vrludajući od kauča do kauča svojih prijatelja i rodbine. Bez ikakva povjerenja u intelektualne sposobnosti, ona cijeni šminku više od knjige i ima dar da savršeno izabere odjeću i dodatke za bilo koju priliku.

Rose (Toni Collette) je odvjetnica obrazovana na Princetonu i radi u jednome od najboljih odvjetničkih ureda u Philadelphiji. Njezin prekrasno dekoriran stan njezin je mali raj i utočište od svijeta. Nosa neprestano zapiknuta u hladnjak, stalno se bori s viškom kilograma i nikad se ne osjeća dobro u odjeći koju nosi. Njezino nisko samopouzdanje kad je riječ o vlastitiu izgledu razlog je što uopće ne izlazi s momcima.

Roseina su jedina radost cipele (jer one uvijek odgovaraju), nažalost, nema ih baš mnogo prilike izvaditi iz ormara i pokazati. Nakon grozna raskida, dvije sestre ponovno uče cijeniti jedna drugu uz pomoć bake, majčine majke, za koju su mislile da je umrla (Shirley MacLaine).Povezivanjem sa svojom bakom, Maggie i Rose uče kako se pomiriti jedna s drugom i sa samima sobom.

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv In Her Shoes
IMDb ocjena 6.5 55,799 votes
TMDb ocjena 6 637 votes

Redatelj

Glumci

Slični naslovi

The Flowers of War
The Banger Sisters
Τετάρτη 04:45
The Power of Few
Sleepwalking
Practical Magic
Voice from the Stone
The Express
The Country Doctor
American Graffiti
Battle for Sevastopol
Before Sunset