Odaberi Player 813 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • openloadfilmovi247.com
Frequently Asked Questions About Time Travel

Frequently Asked Questions About Time Travel (2009) Online sa Prevodom

Apr. 24, 2009UK83 Min.PG-13


Opis

Često postavljana pitanja o putovanju kroz vrijeme
Tri muškarca ulaze u kafić: dva štrebera i cinik. Oni su tri obična muškarca koji snivaju i nadaju se uzbudljivijoj i boljoj budućnosti. Sva su trojica zaglavila na dosadnim poslovima bez mogućnosti napretka. Frustrirani su i zapravo žive živote bez uzbuđenja. Sada će sjesti te provesti prosječan izlazak u svom mjesnom pubu, popiti nekoliko piva, malo porazgovarati i našaliti se. Nema razloga da posumnjaju da će se nešto neobično dogoditi.

Prvi je štreber, Ray, opsjednut putovanjem kroz vrijeme. To je činjenica koja je svima u pubu znana, te će zbog toga, kada mu priđe Cassie, žena koja tvrdi da je iz budućnosti, Ray posumnjati da je riječ o neslanoj šali. Drugi štreber, Toby, opsjednut je filmovima te će nakon što mu Ray ispriča priču o ženi iz budućnosti, misliti da mu opisuje radnju nekog filma. A cinični Pete, naravno, neće nikome povjerovati, dok slučajno ne propadne u rupu u vremenu te se nađe u budućnosti, koja je puna mrtvaca, uključujući i njega samog.

To će pokrenuti niz slučajnih putovanja kroz vrijeme za vrijeme kojih će naši junaci manično pokušavati izbjeći višestruke ranije verzije sebe samih, kako bi izbjegli stvaranje paradoksa vremena i pokušali riješiti zagonetku tko ih želi ubiti i zašto.filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv Frequently Asked Questions About Time Travel
IMDb ocjena 7.1 29,596 votes
TMDb ocjena 7 258 votes

Slični naslovi

Lagaan: Once Upon a Time in India
Ashes of Time
The Eyes of My Mother
Nick and Norah’s Infinite Playlist
Taxi
The Preacher’s Sin
Thunderheart
Little Big Soldier
The Alamo
Requiem for a Dream
Piranha 3D
The First Wives Club