Odaberi Player 1693 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netunetfliks.co
Dragon Wars: D-War

Dragon Wars: D-War (2007) Online sa Prevodom

Feb. 08, 2007South Korea90 Min.PG-13


Opis

‘Zmajevi su mitska bića koja se javljaju u najrazličitijim svjetskim kulturama.’ Mudro zboriš, mladi učeniče…

Priča kaže sljedeće; prije petsto godina, u malom korejskom selu, rodila se djevojčica po imenu Narin. Njoj je sudbina preodredila strašan teret – u sebi nosi skriveni Yeouijoo (izgovarati po želji, u daljnjem tekstu Ð). Taj mistični Ð predmet je želja Dobrog i Zločestog Imoogija jer i jednome i drugome može dati nevjerovatnu moć, koja može stvarati i rušiti svjetove.

Uglavnom, Nebesa su poslala i svoje zaštitnike čija je zadaća čuvati malu Narin od vojske Zločestog Imoogija. To su stari, mudri Bochun (nazvan po njegovoj tajnoj moći ispijanja bocuna bijelog stolnog na eks) i njegov mladi učenik Haram. Bochun je odmalena trenirao Harama kako bi ovaj bio, kada za to dođe vrijeme, spreman izvršiti svoju drevnu zadaću – žrtvovati Narin u slavu Dobrog Imoogija. Ipak, Haram i Narin se zaljube i odbiju izvršiti ono za što su odabrani te je Dobri Imoogi prisiljen čekati sljedećih petsto godina kako bi postao Nebeski zmaj.

I tako prođe tih dugih pet stotina godina i potraga za moćnim Ð se nastavlja, ovaj put u Los Angelesu. Haram i Narin reinkarnirani su u lik i djelo Ethana Kendricka(Jason Behr) i Sarah Daniels (Amanda Brooks). Ethan je televizijski izvjestitelj koji istražuje uzrok serije neobjašnjivih nesreća diljem Los Angelesa te ubrzo otkriva da je mlada djevojka po imenu Sarah povezana sa sumnjivim događajima. Do te spoznaje dođe i FBI detektiv Frank Campbell (Robert Forster) koji je spreman predati Sarah vojsci Zločestog Imoogija kako bi spasio grad od uništenja. Sada su Ethan i Sarah suočeni sa strašnom dvojbom – žrtvovati Sarah Dobrom Imoogiju, ili opet izbjeći sudbinu što bi značilo i uništenje grada.filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv 디워
IMDb ocjena 3.6 22,502 votes
TMDb ocjena 4 143 votes

Redatelj

Glumci

Jason Behr isEthan Kendrick
Ethan Kendrick
Chris Mulkey isAgent Frank Pinsky
Agent Frank Pinsky
Elizabeth Peña isAgent Linda Perez
Agent Linda Perez
Amanda Brooks isSarah Daniels
Sarah Daniels
Holmes Osborne isHypnotherapist
Hypnotherapist
John Ales isAgent Judah Campbell
Agent Judah Campbell
Billy Gardell isMr. Belafonte
Mr. Belafonte

Slični naslovi

Blade: Trinity
Dead Snow 2: Red vs. Dead
Edwin Boyd: Citizen Gangster
Shoot ‘Em Up
Re: Born
The Wolf’s Call
Chocolat
Blue Jay
Fearless
Strategic Air Command
Ralph Breaks the Internet
The Secret of NIMH