Odaberi Player 1680 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netunetfliks.co
Double Team

Double Team (1997) Online sa Prevodom

Apr. 04, 1997USA93 Min.R


Opis

Jedna od najvećih akcijskih zvijezda svih vremena, neuništivi Jean-Claude Van Damme, i jedan od najupornijih i ekscentričnijih sportaša na svijetu, kontroverzni Dennis Rodman, čine neočekivan par na čelu ove uzbudljive akcijsko-borilačke avanture smještene u svijet vrhunske špijunaže u skoroj budućnosti!

Vrhunski stručnjak za borbu protiv međunarodnog terorizma, Jack Quinn (Jean-Claude Van Damme) više ne nalazi zadovoljstvo u poslu koji postaje sve opasniji, ne samo za njega, već i njegove bližnje. Međutim, uoči svoje posljednje misije, Quinn promaši metu, opasnog i tajanstvenog Stavrosa (Mickey Rourke), zbog čega završi na Koloniji, svojevrsnom zatvoru za špijune koji su preopasni da bi bili na slobodi, ali i prilično vrijedni da bi se jednostavno ubili. Dok je on zatočen, njegova supruga i nerođeni sin na meti su Stavrosove osvete pa je Quinnu jedino rješenje pouzdati se u dobru volju ekstravagantnog specijalista za smrtonosno oružje, nepredvidljivog Yaza (Dennis Rodman).

Uz legendarnog Van Dammea i ništa manje kultnog Mickeyja Rourkea, ipak najviše treba istaknuti ulogu Dennisa Rodmana, vrhunskog košarkaša koji je svoju, uspjesima, ali i ekscesima, ispunjenu karijeru ovdje dobro zamijenio glumačkim poslom.

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv Double Team
IMDb ocjena 4.7 28,180 votes
TMDb ocjena 4.7 247 votes

Slični naslovi

Mercury Plains
The Contract
Ničija zemlja
Barb Wire
The Eagle Has Landed
In the Name of Ben Hur
Good People
Star Trek II: The Wrath of Khan
Cop Out
Kung Fu Jungle
Kill ’em All
A Dangerous Man