Odaberi Player 1155 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • netunetfliks.co
Chisum

Chisum (1970) Online sa Prevodom

Jul. 23, 1970USA111 Min.G


Opis

Grad Lincoln u Novom Meksiku 1878. Markantni John Simpson Chisum (J. Wayne) cijenjen je i pošten čovjek, najveći rančer u okrugu, kojeg drže izuzetno časnom i pravdoljubivom osobom. Većinu vremena provodi sa svojim najboljim prijateljem Henryjem Tunstallom (P. Knowles), također uspješnim uzgajivačem stoke, podrijetlom iz Engleske, kojeg baš kao i Johna brinu uznemirujuće gradske novosti. Naime, u posljednje vrijeme Lincoln napušta sve više građana, osobito trgovaca, jer njihova imanja i trgovine preuzima Lawrence G. Murphy (F. Tucker).

Premda Murphy za sebe tvrdi da poštuje zakon, Chisum sumnja da se pridošlica služi bezakonjem, te da je na njegovom platnom spisku i gradski šerif Brady (B. Cabot).U Lincoln stigne ambiciozni mladi Murphyjev odvjetnik Alex McSween (A. Prine) sa suprugom Sue (L. Day), te temperamentni Billy “The Kid” Bonney (G. Deuel), momak brz na okidaču.Kad nešto kasnije doputuje i Chisumova nećakinja Sallie (P. McMyler), Billy se počne zanimati za nju. Chisumu se nimalo ne sviđa da dobrodušna Sallie započne vezu s revolverašem i ubojicom, dok Tunstall misli da mladić zaslužuje još jednu priliku, te ga zaposli na svom imanju.

A kad shvati koje su Murphyjeve prave namjere, Alex odluči novi posao potražiti kod Chisuma i Tunstalla.Njih trojica u gradu otvore novu banku i trgovinu, ne znajući da se pohlepni zemljoposjednik odlučio domoći i Chisumova imanja. Nakon što jedne noći Murphyjevi ljudi ukradu Chisumovu stoku, odvažnom rančeru u pomoć priskoči lovac na bizone Pat Garrett (G. Corbett)…

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv Chisum
IMDb ocjena 6.9 7,716 votes
TMDb ocjena 6.7 64 votes

Redatelj

Glumci

John Wayne isJohn Simpson Chisum
John Simpson Chisum
Forrest Tucker isLawrence Murphy
Lawrence Murphy
Ben Johnson isJames Pepper
James Pepper
Glenn Corbett isPat Garrett
Pat Garrett
Andrew Prine isAlex McSween
Alex McSween
Bruce Cabot isSheriff Brady
Sheriff Brady
Patric Knowles isHenry Tunstall
Henry Tunstall
Richard Jaeckel isJess Evans
Jess Evans
Lynda Day George isSue McSween
Sue McSween

Slični naslovi

Villa Rides
The Unforgiven
Warlock
The Horse Soldiers
North to Alaska
The Big Country
Savate
Sundown: The Vampire in Retreat
Vera Cruz
Shanghai Knights
Brothers in Arms
Garden of Evil