Odaberi Player 741 Pregleda

  • netunetfliks.co
Calendar Girls

Calendar Girls (2015) Online sa Prevodom

Sep. 25, 2015India131 Min.NOT RATED


Opis

Chris (Helen Mirren) i Annie (Julie Walters) su dvije vrlo različite osobe i najbolje prijateljica. Njihovi mirni životi u malom selu u Yorkshireu su potreseni smrću Annienog muža koji je bolovao od leukemije. Kao aktivni član društva Chris inicira sakupljanje sredstava za lokalnu bolnicu. Oživljava davnu ideju i producira kalendar s različitim ženama za pojedini mjesec koje su trebale biti fotografirane kako pletu i prešaju cvijeće. Vrlo tradicionalno i prilično dosadno.
Međutim, ideja doživljava transformaciju i žene se pojavljuju gole. Naravno da to izaziva opće oduševljenje i vijest koja počinje puniti sve naslove novina, kako kod kuće tako i diljem zemlje. One postaju gošće mnogih televizijskih emisija, ispunjavaju stranice magazina i odlaze na razna snimanja. Slava i glamur prijete da će uništiti prijateljstvo između Chris i Annie.
Film je inspiriran istinitom pričom o ženama iz Yorkshirea koje su odlučile sakupiti novac za leukemijska istraživanja tako što su pozirale gole za Women’s Institute kalendar.
Helen Mirren je za ulogu u ovom filmu nominirana za Zlatni globus 2004. Film je dobio nagradu British Comedy i Golden Wave.filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv Calendar Girls
IMDb ocjena 4.1 672 votes
TMDb ocjena 5.6 5 votes

Redatelj

Glumci

Akanksha Puri isNandita Menon
Nandita Menon
Avani Modi isNazneen Malik
Nazneen Malik
Kyra Dutt isSharon Pinto
Sharon Pinto
Ruhi Singh isMayuri Chauhan
Mayuri Chauhan
Satarupa Pyne isParoma Ghosh
Paroma Ghosh

Slični naslovi

Lie with Me
The Last Temptation of Christ
XXY
Lizzie
Zama
My Friend Victoria
Khamoshiyan
As Cool as I Am
Blood and Wine
Woman on Top
How Do You Know
The Cobbler