Odaberi Player 1419 Pregleda

  • Vidi traileryoutube.com
  • openloadfilmovi247.com
But I’m a Cheerleader

But I’m a Cheerleader (1999) Online sa Prevodom

Dec. 09, 1999USA85 Min.R


Opis

But I’m a Cheerleader je satirična romantična komedija iz 1999. godine, u režiji Jamie Babbit, po scenariju koji je ona radila zajedno sa piscem Brianom Wayneom Petersonom. Natasha Lyonne glumi Megan Bloomfield, naizgled srećnu heteroseksualnu navijačicu. Njeni prijatelji i roditelji, međutim, sumnjaju da je ona lezbejka i šalju je u kamp na reparativnu terapiju. U kampu Megan shvata da je ona zaista lezbejka i, uprkos terapiji, prihvata svoj novi identitet i zaljubljuje se u Graham, devojku koja je takođe na terapiji. Sporedne uloge u filmu imaju Clea DuVall, Cathy Moriarty, RuPaul, Mink Stole, Bud Cort i drugi.

But I’m a Cheerleader je prvi igrani film rediteljke Jamie Babbit. Inspiraciju za film je dobila iz članka o konverzivnoj terapiji, kao i iz programa za rehabilitaciju. Priču o mladoj devojci koja otkriva svoj seksualni identitet iskoristila je da bi prikazala socijalu iskonstruisanostrodnih uloga i heteronormativnosti. Kostimi i scenografija u filmu stavljeni su u korist naglašavanju socijalnih konstrukata, tako da se koriste veštački materijali sa istaknutim roze i plavim bojama.

Film je inicijalno rejtingovan kao NC-17, posle čega je Babbit ponovo montirala film kako bi dobio rejting R. U intervjuu za film This Film Is Not Yet Rated, Babbit kritikuje diskriminaciju prema filmovima sa LGBT tematikom. Film je loše prošao kod većine kritičara, koji su ga upoređivali sa filmovima Johna Watersa i kritikovali šareni dizajn. Glumačka ekipa je dobila pohvale za svoje izvođenje, mada je bilo onih koji su smatrali da su mnogi likovi stereotipno prikazani.

filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv But I'm a Cheerleader
IMDb ocjena 6.6 22,441 votes
TMDb ocjena 6.8 179 votes

Redatelj

Jamie Babbit
Redatelj

Glumci

Clea DuVall isGraham Eaton
Graham Eaton
RuPaul isMike
Mike
Cathy Moriarty isMary Brown
Mary Brown
Melanie Lynskey isHilary Vandermueller
Hilary Vandermueller
Joel Michaely isJoel Goldberg
Joel Goldberg

Slični naslovi

Date Night
Cars
The Champion
The Battle of Shaker Heights
Pumpkin
Drunk Parents
Storks
The Hammer
Green Book
The Breed
The Animal
A Thousand Words