Odaberi Player 856 Pregleda

  • netunetfliks.co
American Samurai

American Samurai (1992) Online sa Prevodom

Jan. 01, 1992USA94 Min.R


Opis

Još kao beba Andrew Collins (David Bradley) putovao je sa svojim roditeljima avionom koji se srušio negdje u Aziji. Malenog je dječaka spasio lutajući samuraj, odgojio ga i naučio samurajskim vještinama i odgovornostima. Kako odrasta, Andrew se sve više sukobljava sa svojim polubratom Kenjirom (Mark Dacascos), koji misli kako njegov otac više voli usvojenog sina.

Andrew se nakon mnogo godina vraća u Ameriku. Gledajući vijesti zaključi kako je stil ubojice koji je izvršio nekoliko ubojstava u Turskoj prilično sličan onome njegova polubrata te ga odluči uhvatiti uz pomoć fotografkinje Janet (Valarie Trapp). Stvari ne ispadnu onako kako se Andrew nadao te, kako bi sačuvao život, mora sudjelovati na velikome borilačkom turniru.

“Američki samuraj” je akcijski borilački film, uvelike modeliran po uzoru na legendarni serijal ‘Američki ninja’, ali viđen i prokušan okvir ipak uspijeva ispuniti prvorazrednom akcijskom zabavom i atraktivnim borbama. Redatelj Sam Firstenberg, koji se upisao u velikane žanra režijom prva dva dijela “Američkog ninje” i ovim je filmom opravdao svoj kultni status među poklonicima borilačkih vještina, a David Bradley i Mark Dacascos odlični su u ulogama zavađene braće.filmovi online, filmovi sa prevodom, filmovi online sa prevodom, online filmovi, gledalica, filmovizija, popcorn srbija
Originalni naziv American Samurai
IMDb ocjena 4.9 1,531 votes
TMDb ocjena 5.2 13 votes

Redatelj

Glumci

Slični naslovi

The Good Shepherd
Saving General Yang
The Train Robbers
Someone to Watch Over Me
Red Corner
The Lords of Salem
Roy
Out of Time
They Live
Wonder Woman
The Passage
Legend