Just Go With It (2011)
  • Naziv na srpskom: Moja nazovi žena
  • Žanr: romantični, komedija
  • U bioskopima od: 11. februar 2011.
  • Trajanje: 117 minuta
  • Režiser: Dennis Dugan
  • Scenarista: Allan Loeb, Timothy Dowling
  • Priča: na osnovu filma "Cactus Flower" od I. A. L. Diamond i predstave "Cactus Flower" od Abe Burrows Pierre Barillet Jean Pierre-Gredy
  • Glumci: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Dan Patrick, Brooklyn Decker, Dave Matthews, Nick Swardson, Nicole Kidman
  • Distribucija: Columbia Pictures
(Broj glasova: 0)
Reklama
Loading ... Loading ...

Radnja filma

Dokaz da su emocije jedina stvar koju čovek ne može da kontroliše…

Danny Maccabee (Adam Sandler) je uspešan plastični hirurg, koji je imao jedan neuspeli pokušaj venčanja pre dvadeset godina. Tačnije, njegova verenica mu je slomila srce veče pred njihovo venčanje, rekavši dosta pogrdnih reči. Od tada se njegov život menja za 180 stepeni.

Rešio je da se više ne vezuje za žene, tako što je zadržao verenički prsten. Izvršio je operaciju nosa i tako postao privlačniji. Taj verenički prsten žene je ujedno i privlačio, a posle provedene noći i odbijao.

Međutim, upoznao je jednu devojku, Palmer (Brooklyn Decker), koja mu je probudila nešto više od obične seksualne požude. Proveo je romantičnu noć sa njom na plaži, ali kad je ujutru videla da krije verenički prsten u pantalonama, razbesnela se i otišla. Danny nije smeo da joj kaže čemu služi taj prsten, jer bi je u suprotnom zauvek oterao od sebe.

Stručnu pomoć u vezi tog slučaja potražio je od svoje saradnice i najbolje drugarice Katherine (Jennifer Aniston). Ona mu je samo kratko i jasno rekla da nikad neće razumeti njegovu neozbiljnost, kao i to zašto juri za svakom ženskom suknjom, dok ju je on ubeđivao da u Palmer vidi nešto više i želi da se bori za nju.

Danny je potražio Palmer u školi u kojoj ona predaje, sa pričom da taj verenički prsten nosi “radi reda” jer se trenutno razvodi od svoje sadašnje supruge. Palmer mu nije verovala, pa je htela da se upozna sa dotičnom gospodjom, koja zapravo ne postoji. Danny nije časio časa već je predložio Katherine da glumi njegovu ženu, na šta ona pristaje.

Od prvog sastanka Palmer i Katherine počinje prava zabava za gledaoce. U daljem toku filma svi zajedno putuju na Havaje, uključujući i decu koju ima Katherine i Denijevog druga, Eddie-a, gde nas čeka vrhunac filma i romantičan završetak.

(N.P. / Filmovi247.com)