Boat Trip (2003)
  • Naziv na srpskom: Ludo krstarenje
  • Žanr: komedija
  • U bioskopima od: 21. mart 2003.
  • Trajanje: 94 minuta
  • Režiser: Mort Nathan
  • Scenarista: Mort Nathan, William Bigelow
  • Glumci: Cuba Goodin Jr, Horatio Sanz, Roselyn Sanchez, Vivica A. Fox, Maurice Godin, Lin Shaye, Richard Roundtree, Roger Moore
  • Distribucija: Artisan Entertainment, Nordisk Film, Motion Picture Corporation of America
(Broj glasova: 1)
Reklama
Loading ... Loading ...

Radnja filma

Film počinje Džerijevim spremanjem da zaprosi svoju devojku Feliciju, s kojom je duže u vezi. Veoma je uzbuđen povodom tog događaja, te je rešio da je iznenadi i poveo je na leteći balon, da je tamo je zaprosi. Međutim, nakon dugug odugovlačenja, devojka ga je odbila uz obrazloženje da sa drugim dečkom ima nešto što sa njim neće imati nikada. Nakon toga Džeri pada u depresiju i to traje čitavih šest meseci, sve dok ga njegov drug Nik nije izvukao.

Nik ga je napokon uspeo naterati da pođe sa njim na neku žurku. Upravo na njoj su sreli starog poznanika, koji je bio na krsterenju i vratio se sa izuzetno lepom i zgodnom devojkom s kojom je sada u vezi. Niku se te upalila lampica i sedmodnevno krstarenje je video kao idealno rešenje za njihove probleme. Krenuli su u agenciju da se raspitaju i rezervišu termin, a Nik je na putu ka agenciji uspeo i da se posvađa oko parking mesta, pri čemu je liku koji mu je “uleteo” izvređao majku. Ispostavilo se da taj lik radi u turističkoj agenciji, što je bilo veoma loše po njih i po njihovo putovanje… ili se tako možda samo činilo.

Došao je dan D. Ukrcavaju se puni euforije, sa mišlju da će se upoznati sa puno lepih žena, koje će hteti samo njih. Međutim, posle pola sata provedenih na brodu, ortaci su shvatili da nisu trebali da se svađaju sa tipom iz agencije jer su završili na gej krstarenju. Nik, neznajući šta da radi, bespomoćan uzima signalni pištolj i puca u vazduh kako bi ga helikopter koji je leteo iznad broda primetio, te pogađa direktno u letelicu i obara je u vodu. Ispostaviće se da je ovo potez koji im je spasao krstarenje! Upravo sa tog helikoptera na brod su im se ukrcale Šveđanke, mlade, lepe, zgodne, kakve samo možeš da poželiš. Nik je za trenutak pomislio da je u raju.

To isto veče Džeri upoznaje mladu meleskinju Gabrielu, koja radi na brodu kao učiteljica plesa. Predstavio se kao gej i to je glumio do samog kraja filma, kako bi mogao da bude po ceo dan sa njom, a da ne izazove sumnju. Provodili su mnogo vremena zajedno i Džeri se zaljubio u nju. Problem je bio kako to da joj prizna kada je navodno gej.

(N.P. / Filmovi247.com)